Programma Slimmer (voor GLI)

Doe je mee aan een gezondere leefstijl?

Dat onze gezondheid wordt beïnvloed door onze leefstijl, is ondertussen bij veel mensen bekend. Maar om dit nu daadwerkelijk toe te passen in het dagelijks leven, dat is hele andere koek. Dat wat je eet en drinkt, hoe vaak je beweegt, hoe je slaapt en hoe vaak en op welke manier je ontspant, is allemaal van invloed op hoe gezond je bent en blijft.

Door bewust met je leefstijl aan de slag te gaan, vergroot dat je invloed die je zelf hebt op jouw gezondheid. Omdat je leefstijl een zetje kan gebruiken en je daarin niet alleen wil ontdekken, biedt het programma gecombineerde leefstijlinterventie”(GLI) “slimmer” jou ondersteuning. In dit programma worden jou handvatten aangeboden hoe dat je jouw gezondheidsdoel om kan zetten in dagelijks haalbare en concrete acties. Het leuke hiervan is dat dit in een groep plaatsvindt waarbij je elkaar ook blijft motiveren en we praktisch aan de slag gaan.

Het programma richt zich op duurzaam verbeteren van leefstijl voor mensen met overgewicht. Hierin wordt je begeleid door:

  • Margo Melgers van de OefentherapieCesar uit Best
  • Suzanne Blom van Voeding&Dieet Best
  • Tjitske Mehagnoul Leefstijlcoach Praktijk Tjitske voor vitaliteit en balans

Wil jij ook gezonder gaan leven?

Meld je vrijblijvend aan en we nemen snel contact met je op!